Hvad kan jeg hjælpe jer med?
Genkender I oplevelsen af, at dialogen er blevet besværlig? Går I forbi hinanden og har følelsen af, ikke at blive hørt og forstået? Sårer I hinanden?
Når et par eller en familie er fanget i uhensigtsmæssige mønstre og et eller flere medlemmer mistrives, kan par- eller familieterapi være en måde at opnå ny indsigt og forståelse. En mulighed for at gå nye konstruktive veje i parforholdet eller familieskabet og træffe nye valg.
Det er min opgave at skabe et rum, hvor I får plads til en ligeværdig og respektfuld dialog med hinanden.
Jeg arbejder ud fra et humanistisk og eksistentielt grundlag, metoden er oplevelsesorienteret. Se i øvrigt under Dansk psykoterapeut forening.
Jeg tror på at voksne og børn altid gør deres bedste, udfra de forudsætninger de hver især har.
Kender du til nogle af disse udfordringer?
- Oplevelser i din personlige rygsæk der fylder uforholdsmæssigt meget og derved begrænser dig i din livsudfoldelse.
- Problemer i parforholdet eller i familien.
- Sorg eller krise.
- Psykisk sygdom inde på livet hos dig selv eller dine nærmeste.
- Afhængighed af rusmidler, arbejde, sex, opmærksomhed o.lign.
- Stress.
- OCD.
- Depression.
- Incest.
- Personlighedsforstyrrelse.
- Angst og bekymring.
- Lavt selvværd.
- Eller andre udfordringer…
Eller har du lyst til personlig udvikling?

Om Dansk Psykoterapeutforening
Baggrund
Vores medlemmer har forskellig faglig baggrund indenfor social- og sundhedsvæsenet og kan derfor have grunduddannelser som f.eks. læge, sygeplejerske, ergo-/fysioterapeut, psykolog, pædagog, præst, lærer m.m., inden de har søgt den psykoterapeutiske videreuddannelse.
I vækst
Da foreningens formål er at give kvalificeret psykoterapi på et højt niveau, skal man opfylde en række høje krav til uddannelse, egen terapi og udførelse af superviseret terapi for at opnå medlemskab hos os. Vores høje standard har bevirket, at vi er en forening i kraftig vækst med en tilgang på cirka 250 nye medlemmer om året.
Din tryghed
Tryghed i behandlingen er vigtigt for dig, som søger psykoterapi, og derfor står dette meget højt på foreningens dagsorden. Til at varetage de etiske spørgsmål i foreningen, har vi et etikudvalg.
Læs om psykoterapi
Ønsker du mere konkret viden om, hvad psykoterapi er, er der lavet en række interview med medlemmer fra foreningen om, hvordan de arbejder med forskellige emner som sorg, krise, angst, depression, spiseforstyrrelser, traumer, parterapi og stress m.m.